Tumgik
Identitat i territori
Aquest treballl es va realitzar en parelles, jo, ho vaig fer amb la Clàudia Ollès, ens va ser molt fàciil de portar-l’ho endavat, ja que les dues som constants amb la feina.
Les dues sabíem que el mar era una de les nostres passions que havien incolcat els nostres pares, d’aquesta forma, aquest va ser el tema del nostre treball, el mar.
A partir d’aquí vam buscar paraules i sentiments que ens apropéssin a ell i ens feien sentir properes, i a partir d’aquí va sorgir tot sol.
Per altra part amb el prezi varem fer l’acompanyament audiovisual, amb el so de les onades del mar, per altra part per introduïr als oients en el tema vam portar uns potets petits de “Danone” i varem posar aigua salada i elements del mar com petxines, punxes d’eriçò etc. 
0 notes
taxonomia de Bloom
La taxonomia de Bloom és una llista de les habilitats i processos del pensament que poden aparèixer en les tasques escolars i per tant ser objecte d'avaluació. Rep el seu nom del seu creador,Benjamin Bloom. La taxonomia estructura les habilitats jeràrquicament, de manera que no es pot pretendre assolir les d'ordre superior sense tenir dominades les d'ordre inferior.
0 notes
editor de Youtube
El youtube ens permet editar vídeos amb el se editor.
És un editor simple però com a mínim ens permet adjuntar varies seqüències per crear un video.
La nostre endevinalla ha estat creada amb ell. 
0 notes
Viquiprojecte
https://ca.wikipedia.org/wiki/Educaci%C3%B3_en_el_lleure?veaction=edit
La Marta i jo hem escollit un tema en el qual estem molt relacionades en ell, és un tema que està molt proper en el món de l’educació, però que no deixa de ser menys important que l’educació en si.
Aquest tema és l’educació en el lleure.
L’edició es basa en editar una entrada creada amb poc moviment, i fer-la activa i atractiva.
Entre la Marta i jo hem fet varies entrades més i hem complementat l’informació.
0 notes
Viquipèdia
La Viquipèdia (wikipedia en anglès) és una enciclopèdia lliure escrita col·laborativament per Internet usant un programa lliure wiki anomenat MediaWiki. N'hi ha versions en més de 280 llengües, inclòs el català, i el conjunt de Viquipèdies reben més de 50 milions de visites per dia (dades del 2005).
Tothom hi pot contribuir. Només cal escollir un tema, i escriure'n un article. Es pot fer clic a l'enllaç "modifica" situat en una de les pestanyes de la part superior de cada pàgina per editar-la. Es pot obtenir més informació, a la pàgina d'instruccions d'edició. Els articles no tenen per què ésser llargs, es poden iniciar com petites introduccions, que van creixent amb el temps, gràcies a les diferents aportacions.
0 notes
Wiki
Una wiki és un lloc web en el qual es pot realitzar un treball col·laboratiu, i no importa el lloc físic on es trobin les persones que vagin a col·laborar. Aquest, pretén explicar el sentit i significat de les wikis i mostrar els avantatges educatius que les mateixes posseeixen.
0 notes
Booktrailer
El nostre booktrailer és de Bannana yoshitmoti, del llibre Tsugumi.
https://www.youtube.com/watch?v=BE2jaNhKX28
0 notes
Bon comunicador
Aquí adjunto el link del bon comunicador en xarxa.
aquest treball es basava en fer un seguiment d’un personatge prou conegut per a la societat i analitzar-l’ho dia a dia per tan de després poguer fer un un document on estigui tot explicat, els seus posts, els tweets, les fotos del insta etc.
El nostre comunicador ha estat Àngel Llàcer.
https://sites.google.com/a/blanquerna.url.edu/bon-comunicador-angel-llacer/
0 notes
Photo
Tumblr media
Dinar de Nadal dels Monreal
0 notes
Photo
Tumblr media
Aquest Blog està protegit sota la llicència 
Reconocimiento – NoComercial – SinObraDerivada (by-nc-nd): No se permite un uso comercial de la obra original ni la generación de obras derivadas.
0 notes
Photo
Tumblr media
El sopar de nadal de l’àvia María
0 notes
Els 5 pilars de laViquipèdia
La Viquipèdia és una enciclopèdia
La Viquipèdia no és un diccionari, Tampoc és una màquina de propaganda, ni un servidor gratuït, ni un proveïdor d'espai web, ni un conjunt de pàgines d'autopromoció, ni un experiment sobre l'anarquia o la democràcia.
El propòsit és recopilar tot el saber de forma enciclopèdica, no crear-lo.
La Viquipèdia cerca el "punt de vista neutral"
Intenta aconseguir que els articles no exagerin un punt de vista específic. Això implica, per una banda, citar les fonts autoritzades que puguin verificar-se sempre que sigui possible, especialment en qüestions polèmiques, però, d'altra banda no significa que totes les visions han de posar-se al mateix nivell, sinó en la seva mesura justa.
La Viquipèdia és de contingut lliure
De manera que tothom hi pot col·laborar i la pot distribuir lliurement. Respecteu els drets dels autors que no volen que sigui d'aquesta manera.
La Viquipèdia segueix normes d’etiquetatge
La Viquipèdia no té normes inamovibles
Més enllà d'aquests cinc principis generals. Llanceu-vos-hi!, perquè la gràcia d'editar és que, encara que es persegueix, no es requereix la perfecció. I no tingueu por de canviar res. Totes les versions anteriors dels articles estan desades.
0 notes
RRS
RSS és una forma molt senzilla perquè puguis rebre, directament en el teu ordinador o en una pàgina web online (a través d'un lector RSS) informació actualitzada sobre les teves pàgines web favorites, sense necessitat que hagis de visitar-les una a una. Aquesta informació s'actualitza automàticament, sense que hagis de fer gens. Per rebre les notícies RSS la pàgina haurà de tenir disponible el servei RSS i hauràs de tenir un lector. 
0 notes
LA METÀFORA DEL NÚVOLS SÒLIDS
Aquest núvol permet accedir als nostres arxius des de qualsevol lloc del món. Però això no passa només amb els documents, sinó amb tot allò que pengem ja sigui al correu, a les xarxes socials…
Aquesta comunicació es realitza mitjançant cables de fibra optica o per cables submarins.
0 notes
Feedly
feedly 
Entre altres característiques permet ordenar tots els continguts de manera que facilita a l'usuari estalviar temps per no haver de revisar una a una totes les fonts de notícies.
És un lector de RSS que permet organitzar i accedir ràpidament des d'un navegador web o de les seves aplicacions per a telèfons intel·ligents a totes les notícies i actualitzacions de blogs i altres pàgines que el sistema suporta.
0 notes
SYMBALOO
Symbaloo és una pàgina principal d’internet, tant com ho pot ser google com altres.
Aquesta pàgina ens permet recopilar totes les pàgnes que nosaltres volguem en ella, de tal forma que quan obrim l’internet ens sortirà un petit dibuixet en en recuadres i fent un simple click anirem directe a la pàgina que anteriorment hem guardat nomès fent un click i sense la necessitat d’escriurela sempre.
0 notes
Citar i referenciar
com
És molt important citar i referenciar d'on s'ha extret la informació i sobretot s'ha d'estar segur que la informació que utilitzem prové d'una font fiable.
Ens hem de preguntar 6 preguntes:
qui
que
quan
on
per a què
0 notes