Tumpik
karipapsempit · 21 days ago
Text
Tumblr media Tumblr media
milf berspek mmg fav aku… muka teacher diana mmg mintak konek aku pancutkan air mani ahhh
15 notes · View notes
karipapsempit · a month ago
Video
Ringan2 dlm kettew…
23K notes · View notes
karipapsempit · a month ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
haslinda ali. tknk ckp byk2 anda nilailah sendiri body dia mmg padu. jenis jaga badan mmg perfect dgn tetek menonjol cutting pun sdp…
186 notes · View notes
karipapsempit · a month ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
FANS SUBMISSION :-
Close up #102
446 notes · View notes
karipapsempit · a month ago
Text
Satu lagi....
461 notes · View notes
karipapsempit · a month ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
rmai yg suka tgk muka yati berpeluh mcm ni… jdi ni lgi koleksi yati berpeluh hehe… melancaplah korg puas2 sambil byg facefuck muka sial yati ni 💦💦💦
28 notes · View notes
karipapsempit · a month ago
Text
Tumblr media
bangga btol muka yati tu selak kn tudung nk tayang tetek dia 💦
17 notes · View notes
karipapsempit · a month ago
Text
tgk muka mommy sheila ni mmg jnis suka rough sex… mesti suka ganas2… klu dia hisap btg konfem smpai kering telo dia hisap… lgi best dpt cum dkt muka peluh mommy sheila ni
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Sheila Rusly🖤
839 notes · View notes
karipapsempit · a month ago
Text
Tumblr media
tetiba sangap pulak dgn puki india…. dri zmn skolah lgi teringin nk fuck cikgu aku ni… kena blowjob dgn bibir tebal dia tu confirm pancut awal mengilu kepala konek dibuatnye
18 notes · View notes
karipapsempit · a month ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Fuckkk mmg btg keras sial tgk muka cikgu khairizad bbw wife ni…. Mmg dri zmn skolah lgi teringin nk cum dkt muka gebu dia ni lgi best klu dpt bgi cikgu kharizad ni golden shower sbb dia mmg sesuai kena…. Pstu kena pulak dia handjob guna tgn chubby gebu dia tu fuckk mmg nikmat dunia 💦💦💦
24 notes · View notes
karipapsempit · 2 months ago
Note
Tumblr media
Milf mature bertudung satin perghhh…. Mesti menjadi santapan di pagi raya 💦💦
72 notes · View notes
karipapsempit · 2 months ago
Text
Rara with satin....i wish can fap on her tudung 💦💦💦
469 notes · View notes
karipapsempit · 2 months ago
Text
(Catriona ross cumtribute)
Fuhhh lega boleh cum dekat muka dan tetek milf nii dh lama aku teringin nk cum dekat kakcat ni
Tumblr media
Aku memang tak tahan dngan milf yang body mcam nii memang nice la. Lagi-lagi dapat milf yg tetek besar mcam kakcat nii
Tumblr media
Kakcat thanks sangat-sangat sebab bagi anak muda mcam aku buat modal dekat kakcat yg cantik dan tetek besar. Terimalah benih orang muda dari aku ni.
[ kepada sesiapa yg nak tengok full video cum aku korang boleh melanggan channel P.C.C. Ada banyak lagi video yg menarik dan melibatkan tribute dari aku)
111 notes · View notes
karipapsempit · 2 months ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Taktahula yati ni gi gym nk workout ke nk tayang body sial dia tu… mesti org dkt gym selalu cuci mata je tgk bontot besor yati tu hihi
30 notes · View notes
karipapsempit · 2 months ago
Text
Tumblr media
mmg dari dulu lgi teacher salawati ni jdi modal aku… ni tambah2 dh jdi duta produk ni lgi la keras btg aku tgk biler tgk pic2 dia skrg aduhhh teacher terima kasih jdi tempat sy memuaskan nafsu saya sbg penghargaan teacher terimalah air mani sy sbg hadiah ahhhh 💦💦
11 notes · View notes
karipapsempit · 2 months ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
*Appreciation post*
Yati my fav modal lancap… muka matang keibuan yati sentiasa jadi target untuk aku melepaskan air mani… mulut yati yg kotor dan sial selalu menjadi fantasi aku diblowjob yati ahhh…. Mmg mulut dan muka yati tmpt buang air mani…. Tu belum citer lgi bab body yati ni… body berlemak dan chubby yati mmg sdp dipeluk… tetek besor layut yati mmg ptot diramas kuat2 smpai merah… last skali mmg aku nk sgt2 anal bontot besor tonggek yati tu fuckk silap2 lobang bontot dia muat dua btg
32 notes · View notes
karipapsempit · 2 months ago
Text
KETAGIH SIAL DGN BODY DIA NI 😭
Kembang je kepala batang adik tgk body akak. Body akak ni mmg idaman setiap jantan tau. Adik sanggup jd hamba seks akak hmm dpt jilat badan akak pun jd laa😭
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Adik hulur batang kt muka akak. Akak ludah batang lps tu gesel kepala batang dgn gigi akak. Fuckk ngilu sial. Lidah main dkt lubang kencing adik urgh fuck lps tu adik henjut laju2 mulut akak. Sedap nya mulut akak sedut2 kantung telur adik 😰
Tumblr media Tumblr media
Fuckk padat sial tetek akak tu. Muahhh kiss side boobs akak lps tu tekan muka kt celah ketiak tu argh menyengat sial bau ketiak tu😋
Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Adik nk berzina dgn akak hmm. Celup batang dlm puki akak lps tu ratah tetek akak. Fuck sedap nya pepek akak. Mmg tak rehat konek adik lenjan lubang pepek akak tu. Lps tu akak suruh adik jilat ketiak tu lg tau🤤
1K notes · View notes